Daisy en Mick in Married at First Sight

Hoewel Videoland-kijkers al precies weten welke Married at First Sight-koppels gingen scheiden, was de RTL 4-uitzending van gisteren 'pas' bij het beruchte koppelsweekend aanbeland. Hierin gaf Daisy Mick nog wat verbale vegen uit de pan en kijkers leefden met 'm mee.

Article continues after the ad

"Er was geen interesse. Hij stelde geen vragen", legde Daisy uit tegenover de rest van de kandidaten en de MAFS-experts. Ze verwachtte juist een man die haar ook met de kleine dingetjes hielp, zoals haar koffers tillen tijdens de mislukte huwelijksreis. "Ik kan het zelf, maar vind het altijd wel fijn als ik een man naast me heb staan die denkt: oh, ik help je wel eventjes!" Voor Mick ging alles gewoon in "in zó'n hoog tempo" dat hij dichtsloeg.

De bom barst

Toen Mick opmerkte dat hij zag dat Daisy 'niet op haar gemak' was en 'gekwetst was door mijn inzet en interesse', switchte het gezicht van Daisy naar standje onweer. "Ik was wel op mijn gemak", legde ze uit, "maar jij was niet op je gemak!" Ze vroeg zich af hoe hij dat in hemelsnaam kon denken...

Daisy en Mick in Married at First Sight

Ruzie

Vervolgens belandden de twee in een soort welles/nietes-woordenwisseling. Op een gegeven moment viel presentator Carlo Boszhard in: hij merkte op dat 'ie veel boosheid voelde bij Daisy. "Nee, het is geen boosheid. Ik ben heel erg teleurgesteld. En ik ben heel erg gekwetst. Er valt eigenlijk niet eens over het experiment te praten want het experiment is er niet geweest."

Medelijden met Mick

Ondertussen botsten ze steeds meer en werd hun woordenwisseling wat feller. Daisy's grootste kritiekpunt? Ze heeft het experiment niet écht kunnen meemaken, vindt ze. "Ik heb een match gekregen die niet openstaat voor dit alles." Mick hoefde vervolgens niet heel lang na te denken toen expert Eveline 'm vroeg of hij spijt heeft van het avontuur. "Nu wel." Twitter-kijkers kozen massaal voor team Mick en vonden dat Daisy onterecht op 'm losging...


De allerlaatste aflevering van Married At First Sight staat nu al op Videoland en is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.