Daisy en Mick in Married at First Sight

Zojuist zagen we op tv eindelijk hoe het MAFS-experiment voor Lars, Lizzy, Monique, Aron, Rein, Danny, Sylvia, Freddy, Suzan, Mick en Daisy is geëindigd! Maar wat gebeurde er na de opnames? Op Instagram blikken diverse kandidaten terug op het gehele avontuur.

Article continues after the ad

Het is waarschijnlijk ook alweer even geleden dat de laatste aflevering is opgenomen, dus de grote vraag is: is er ergens nog iets veranderd?

Mick en Daisy

Nou, de grootste verandering lijkt toch bij Mick en Daisy te zitten. Vooral Daisy was in haar laatste speech luid en duidelijk: ze heeft in al die weken haar man niet echt leren kennen en wilde dan ook liever vandaag dan morgen scheiden. Mick ging daar - in iets wat lievere woorden - mee in, maar het lijkt toch alsof de twee iets nader naar elkaar toe zijn gekropen. Daisy plaatste namelijk zojuist op haar Instagram Stories de onderstaande selfie met de tekst "#nohardfeelings".


Aron & Monique

Waar (gelukkig!) niets is veranderd, is bij Aron en Monique. De twijfels waren in hun laatste speech toch wel aanwezig of het echte liefde was of meer een vriendschap, maar ze lijken nog altijd te genieten van elkaar en elkaars gezelschap. "Wat een fantastisch avontuur. Samen naar de laatste uitzending kijken. Iedereen bedankt voor de superleuke berichten", schrijven ze bij een knusse foto. Dat is toch prachtig om te horen? We kunnen alleen maar hopen dat dit nog jaren zo blijft.


Lars en Lizzy

Lars en Lizzy beleefden samen hoogtepunt na hoogtepunt, maar uiteindelijk barstte de bom toch echt: Lars ging te snel en Lizzy trapte daardoor op de rem. Helaas was deze breuk dan ook na de opnames niet meer te lijmen, zo blijkt wel duidelijk uit het bericht van Lizzy. "Het hoge woord is eruit en het experiment is hiermee ten einde. Helaas heb je verliefdheid niet zelf in de hand. De klik was er zeker en ook waren er momenten met gevoelens voor Lars, maar de echte verliefdheid bleef uit", schrijft ze in een openhartig bericht. "De uitkomst is dan ook niet waarvoor ik mezelf aangemeld had, maar wat heb ik onwijs genoten van dit mooie avontuur."


Ook Lars kijkt ondanks het resultaat positief terug op het experiment: hij heeft er namelijk wel vrienden voor het leven aan over gehouden. "Op de trappen van Slot Zeist. Daar staan we dan: Bert, Lars en Rein. Alle drie gescheiden mannen, maar wat een fantastisch avontuur en geweldige ervaring en vriendschap(pen) rijker", schrijft hij bij de onderstaande foto. Zo weten we direct hoe het is afgelopen tussen Rein en Danny en Suzan en Bert: geen verandering dus helaas! 

Freddy en Sylvia

De hoop is naast Aron en Monique nu alleen nog gevestigd op Freddy en Sylvia. Hoewel Sylvia op dit moment na een heftige diagnose veel aan haar hoofd heeft, hopen we toch dat Freddy nog altijd aan haar zijde staat. De twee schuiven vanavond nog bij Jinek aan, dus we wachten het af.

Married at First Sight is te zien via Videoland.