José en Ferry in Married At First Sight

José en Ferry waren hét droomkoppel van het afgelopen Married At First Sight-seizoen. Ons hart brak dan ook in duizend kleine stukjes toen bleek dat ze het later alsnog uitmaakten. Even hadden we de hoop dat ze tóch weer de liefde hadden gevonden, maar klopt dat ook?

Article continues after the ad

Samen met je ex een nieuwe keuken uitzoeken. Dan ben je óf nog altijd hartstikke goed samen óf cupido schoot weer raak. De insta-foto's van Ferry en José, inclusief hashtag #loveisintheair, deden ons vermoeden dat de vonk weer was overgeslagen. Nou, helaas is niets minder waar.

 

 

Friendzone

Ze zijn (gelukkig) nog altijd goede vrienden, meer niet. Dat maakt Ferry bekend aan RTL Boulevard. Ze voelen zich beiden dus comfortabel in de friendzone en dat is meer dan - bijvoorbeeld - Henk en Chantal kunnen zeggen. Het andere spraakmakende koppel uit MAFS is nog altijd niet on speaking terms.

MAFS-mislukkingen

Als tv-format is MAFS een hartstikke geslaagd experiment. Als programma om je ware liefde te vinden... is het een niet zo geslaagd experiment. Geen enkel koppeltje uit het afgelopen seizoen ontkwam aan de scheidingspapieren. Maar het is in ieder geval goed om te zien dat er wel mooie vriendschappen zijn ontstaan! Gelukkig kan ook Chantal dat zeggen.