Jada in Married At First Sight

Married at First Sight begon gisteren aan een gloednieuw seizoen op RTL 4 (en bracht een oude bekende terug). Deelneemster Jada zat eigenlijk heel kort in de uitzending, maar kreeg bakken internet-drek over zich heen. Ze bijt nu van zich af in een openhartig filmpje.

Article continues after the ad

Jada (32) deed mee aan de MAFS-testdagen om in te kunnen schatten of kandidaten aan een ander gekoppeld zouden kunnen worden voor een blind huwelijk. Ze kwam meteen in de openingsminuten voorbij voor een interviewtje met presentator Carlo Boszhard en vertelde onder meer dat ze geboren werd als jongen en dat ze meerdere keren last-minute in de steek is gelaten door een man - zelfs nét voor het altaar! Dit korte momentje leverde haar al felle haatreacties op en daar wil ze toch wat over kwijt. 

Jada bijt van zich af

De vrouw ontving reacties "waar de honden geen brood van lusten", zo vertelt ze in tranen in een Faceboook-filmpje. "Daar heb ik best wel mee gezeten. Ik ben een sterke vrouw en heb zestien jaar moeten vechten om te zijn wie ik nu ben. Dat wordt dan in één keer in twee minuten tijd aan flarden gescheurd."

Altijd maar oordelen

"Ik weet al mijn hele leven dat er best veel mensen zijn die altijd wat over mij te oordelen hebben", gaat Jada verder. "Maar ik vind dat je niet klakkeloos kan roepen dat ik geen kinderen moet kunnen krijgen en dat ik 'plastic fantastic' ben. Dat weet ik zelf ook wel en daar houd ik ook zelf van. Kijk naar mij wat je in 24 uur tijd mensen aandoet."

Niet verdiend

Jada bedankt de mensen die het voor haar opnamen op Facebook. Ze verdient zoveel haat niet, aldus de kandidate. "Niemand eigenlijk, want dat internetpesten moeten ze gewoon laten. Hoe sterk je ook bent, heel goed voor mijn hersenpannetje was dit ook niet."


Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.