Chantal en Henk in Married at First Sight

Het is flink bonje tussen het meest vervloekte Married at First Sight-stel Henk en Chantal. Nadat Chantal beweerde dat Katja - de nieuwe liefde van Henk - een gemeen bericht had achtergelaten in haar trouwboek, laat Henk van zich horen. “Absoluut niks van waar”, zegt hij tegen RTL Boulevard.

Chantal, die sinds kort weer single is, plaatste op Instagram een foto met hierop de tekst 'tering verrekte kut'. Een post eerder schreef zij “knap toen waren wij nog getrouwd, dus de boodschap in het trouwboek... Wordt vervolgd.... Niet eerlijk !!”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chantal huf (@chantal_huf)

Article continues after the ad

Juridische stappen

“Het is mij nooit verteld dat het in dat boek staat. Want daar ben ik ook niet van gediend, dus ik snap Chantal wel. Ik zou ook furieus zijn, maar dan moet je wel degene aanpakken die het wel gedaan heeft”, zegt Henk. “Je moet niet iets op social media zetten wat niet klopt. Er worden ook juridische stappen ondernomen, want dit gaat echt niet goed zo.”

Niet fair

Henk is niet blij met Chantals uitspraken: “Ik vind het niet fair om het op deze manier te doen en te laten blijken dat Katja het geschreven heeft, want dat heeft ze niet.” Zijn vriendin was volgens hem inderdaad aanwezig tijdens de bruiloft, “maar iemand anders heeft die foto in het gastenboek gezet en die tekst erbij geschreven.”

Afgunst

Volgens Henk draait het allemaal om afgunst. “Je moet niet iemand zwartmaken als ze niks heeft gedaan. Dit vind ik echt niet fair.”

De opnames voor het nieuwe seizoen van MAFS zijn in volle gang! Een startdatum is helaas nog niet bekend.