Henk in Married At First Sight op RTL 4

Henk uit Married at First Sight ziet een reünie met sterren uit zijn seizoen absoluut niet zitten. En dat komt allemaal door het "schijnheilige gedrag" van sommige deelnemers...

Article continues after the ad

Een tijdje geleden scoorde RTL 4 wekelijks de pannen van het dak met trouwshow Married at First Sight. Het door Carlo Boszhard gepresenteerde datingexperiment was echter géén liefdessucces. Alle stellen besloten uiteindelijk te scheiden. Blijkbaar komen de sterren binnenkort wél bij elkaar voor een reünie, maar daar heeft Henk absoluut geen trek in.

Vies tegengevallen

Volgens de Brabantse volkszanger ligt dat allemaal aan sommige van deze deelnemers. "Ik ben daarvoor benaderd, maar ik heb er geen zin in", zegt hij in weekblad Party over die reünie. "Een aantal mensen uit het RTL 4-programma is mij namelijk vies tegengevallen. Tegen mij spraken ze negatief over Chantal, om naderhand lachend met haar op de foto te gaan. Ik vind dat schijnheilig gedrag, waardoor ik er geen behoefte aan heb om nog af te spreken."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen genieten❤ #Qualitytime, #loveisintheair #jebentnietteweerstaan

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven) op


Henkie en Wenkie

Henk - die inmiddels een vriendin heeft, zoals je hierboven ziet - en zijn inmiddels ex-vrouw Chantal waren volgens de liefdesexperts een ultieme match. Alleen: op 'huwelijksreis' kwamen de twee er op pijnlijke wijze achter dat ze totáál niet bij elkaar pasten. Kijkers genoten wél van deze twee smaakmakers, die gekscherend 'Henkie en Wenkie' werden genoemd. Henk heeft trouwens ook geen contact meer met Chantal. Sterker nog: hij hoeft haar nóóit meer te spreken!