Henk in Married At First Sight op RTL 4

Henkie en Wenkie bleken in het afgelopen seizoen Married at First Sight duidelijk niet voor elkaar bestemd, maar Henk denkt daar vast niet meer zo vaak aan terug. De realityster vond namelijk eerder al de liefde en heeft nu nieuws! 

Article continues after the ad

Inmiddels is de zingende vader al zo'n acht maanden dolgelukkig met zijn Katja. "Na acht maanden hebben we elkaar zo goed leren kennen", vertelt hij aan RTL Boulevard. "We hebben ontdekt dat we het wel tijd vonden worden om de volgende stap te zetten."

Samenwonen

Moeten we dan denken aan trouwen, kinderen of iets anders? Aan samenwonen! Op Instagram schrijft Henk: "Wie maakt me los?" inclusief een link naar zijn huis op Funda. "Omdat de kinderen daar op school zitten, is het een logische keuze dat ik bij haar intrek. Mijn dochter Deveny gaat ook samenwonen, dus er is voor mij geen reden om mijn huis aan te houden." Dat is nog eens prachtig nieuws voor deze populaire TikTokker.


Minder rooskleurig

Ondertussen gaat het bij zijn oude match Chantal er wat minder rooskleurig aan toe. Ze is toe aan een nieuwe liefde die vol voor haar gaat, maar dat blijkt na haar deelname aan Married at First Sight bijna onmogelijk. Chantal is bang dat mensen haar niet meer nemen zoals ze is, maar alleen kijken naar hoe ze is neergezet in het programma. Wie weet biedt een tweede kans uitkomst (net als bij Thierry) of zien we haar binnenkort terug in De Bachelorette? Dat gaan we zien!