Henk, Married at First Sight

Married at First Sight-kandidaat Henk was op zijn zachtst gezegd niet tevreden over zijn match met Chantal. Nu ze eindelijk gescheiden zijn lijkt Henk gelukkiger dan ooit. Waar hij haar leerde kennen? Hou je vast: tijdens zijn bruiloft met Chantal!

Tergend in Turkije

De veelbesproken Chantal vergeleek hun huwelijksreis met een strafkamp. Bij Henk schoot deze uitspraak in het verkeerde keelgat en vanaf dat moment was het voor hem klaar. “Henk vindt dit zwaar respectloos naar Married at First Sight toe, maar ook naar haar familie en zijn familie,” zo laat een vriend van Henk weten aan Shownieuws.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤ #valentijnsdag

A post shared by #henkvandeven (@henkvandeven) on


Nieuwe liefde ontmoette hij op zijn eigen bruiloft

Na dit ‘strafkamp’ sprak Henk af met iemand die hij door het programma heeft leren kennen. Al eerder gingen de geruchten dat hij zijn nieuwe liefde op zijn eigen bruiloft ontmoette en Henk bevestigt dit nu aan het AD: “ze was op onze bruiloft, maar wil verder graag anoniem blijven.

Article continues after the ad


Lekker nagenieten

De onthullingen van de kandidaten na de MAFS-afleveringen zijn net zo vermakend als het seizoen zelf. Chantal schrijft in een openhartige Facebookpost dat het programma niet het hele verhaal vertelt: "we hebben het ook echt wel leuk gehad." Maar Henk heeft toch andere herinneringen aan hun reis.

Haar koffer heeft ze zelf moeten dragen, zo’n hond ben ik dan ook wel weer. Als je mij zo vernedert en kwetst, dan ben ik een harde. Zij zat voorin het vliegtuig met iemand van productie, ik achterin met de cameraman.”

Een tweede kans

Henk heeft het dus niet nodig, maar andere kandidaten uit MAFS waarvan het huwelijk niet succesvol was mogen terugkomen in Married at First Sight: Second Chance. Misschien kan Chantal nog een poging gebruiken?