Freddy en Sylvia

Married at First Sight-smaakmakers Freddy en Sylvia leken elkaar in eerste instantie helemaal gevonden te hebben. Jammer genoeg gooide een nare diagnose roet in de romantiek. De MAFS-kandidaten hebben echter nog wel goed contact. Daarom kan Freddy ons mooi vertellen hoe het met Syl gaat!

Pijn werd MAFS-Freddy echt te gek

Freddy vertelt in de podcast van Shownieuws dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. De MAFS-deelnemer heeft namelijk een operatie ondergaan, waarbij een nieuwe knie geplaatst is. Na een paar jaar twijfelen, hakte Freddy laatst toch de knoop door. Zelfs het nemen van een heuveltje in de auto deed hem namelijk pijn. Hij kan pijn goed verdagen, maar nu werd het hem toch “echt te gek”.

'Behandeling Sylvia slaat goed aan'

Freddy blikt terug op de breuk met Sylvia: “Wij waren heel goed voor elkaar. En we zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan.” Ook nu hebben de twee nog goed contact, ze spreken elkaar nog regelmatig. Wat heet: ze hebben elkaar maandag nog gezien. Zodoende weet Freddy ons ook te vertellen dat het met Sylvia “de goede kant opgaat”. Ze is helaas nog niet helemaal schoon, maar de behandeling is gelukkig wel goed aangeslagen.

Article continues after the ad

Een pak van ons hart! Sylvia kreeg laatst namelijk de diagnose longkanker. En dat was natuurlijk behoorlijk schrikken… We snapten zodoende volledig dat Syl op liefdesgebied even afstand wilde nemen van Freddy. Hoe het in de toekomst verdergaat met de Married at First Sight-kandidaten houden we natuurlijk voor je in de gaten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.