Het lijkt wel of werkelijk waar IEDEREEN een mening heeft over de hernieuwde relatie tussen André Hazes en Monique. Eerder klapte een 'insider' al negatief uit de school en nu komt ook ineens Marcelino Lopez, bekend als expert van Married at First Sight, om de hoek kijken met zijn mening! 

Article continues after the ad

De relatietherapeut werd deze week door weekblad Story gevraagd naar zijn kijk op de zaak. Nou, die kunnen we krijgen ook! "Onderhuidse problemen zullen nu vergroot worden", zegt hij onheilspellend...


Tweede plek

Volgens Marcelino stond de carrière van André altijd op de eerste plek en Monique op twee, zegt hij in het interview. "Dat kan ze hebben geaccepteerd uit liefde of om een andere reden. Ik kan niet voor haar spreken, maar het lijkt me geen fijne relatie als je als vrouw op de tweede plaats komt. Zeker als je vanaf het begin van zijn carrière samen bent en ziet hoe hij uitgroeit tot een ster."

Thuisisolatie

De bekende relatie-expert denkt dat de noodgedwongen thuisisolatie een soort proef is voor de relatie van Monique en André. In tijden van crisis ben je volgens hem meer op elkaar aangewezen en zal je 'meer op de ander moeten vertrouwen'. Toch zitten er ook risico's aan verbonden. "Mochten er spanningen zijn, worden die uitvergroot. Die kunnen tot irritaties leiden en onderhuidse problemen zullen aan de oppervlakte komen." Nou, in ieder geval één geruststelling voor André en Monique: het team van MAFS zat er ook dit jaar weer volledig naast met hun matches. Alle koppeltjes vroegen een scheiding aan. Dus... misschien moeten we niet al te zwaar tillen aan deze voorspellingen!

 

Foto: Roland J.Reinders