Milly, First Dates, Married at First Sight

Kandidaat Milly kreeg van RTL niet één maar twee kansen op een nieuwe liefde, maar helaas waren zowel Married at First Sight als de spin-off Married at First Sight: Second Chance voor haar niet zo succesvol. In de &C van deze maand blikt ze terug op deze heftige periodes in haar leven.

Article continues after the ad

"Ik werd 30 jaar en ik dacht: laat ik nog een keer iets geks doen in mijn leven. MAFS keek naar wat ik nodig had in plaats van wat ik wilde", vertelt ze in het blad. "Door mijn huwelijk met Joost heb ik geleerd dat ik eigenlijk best de touwtjes uit handen kan geven."

Niet meer gelukkig

Hoewel de twee in eerste instantie getrouwd bleven en het dus voor haar persoonlijke ontwikkeling nog best van toegevoegde waarde was, was het liefdesgeluk toch niet voor altijd. "Het einddoel was natuurlijk dat ik voor de rest van mijn leven met iemand samen zou zijn, dat is niet gelukt. Op een gegeven moment moesten Joost en ik wel toegeven aan elkaar dat we niet meer gelukkig waren, maar we hebben er alles aan gedaan om het te laten slagen." Al was het in eerste instantie niet haar idee om te scheiden, gaf ze eerder aan.

Te kritisch

Die tweede kans leek als je het zo hoort als een waar cadeautje te komen, maar dat betekent niet dat Milly er om stond te springen. "De reacties waren niet altijd mals over mij tijdens de uitzendingen van MAFS. Kijkers vonden mij een bitch en veel te kritisch. En ze vonden het allemaal heel zielig voor Joost." Na lang wikken en wegen besloot ze ondanks dat toch weer in het diepe te springen. "Spijt heb ik absoluut niet, maar nu is het klaar. Ik ga niet meer op televisie op zoek naar de liefde." Dus we zien Milly straks niet nog een keer opduiken in MAFS: Third Chance of First Dates!

Benieuwd wie van de MAFS-kandidaten wij nog wel een keer datend op tv willen zien? Dat lees je hier!