mafs married at first sight aron chantal

Love is in the air... of toch niet? Oud-Married at First Sight-kandidaat Chantal Huf liet het internet dit weekend haast ontploffen toen ze Aron van het Hul 'haar grote liefde' noemde. Was het aan tussen onze favoriete realitysterren? Ze geeft nu zelf tekst en uitleg...

Article continues after the ad

Laten we het zo zeggen: ze laat wat los over Aron, maar de twijfels blijven of het nu meer is dan een hechte vriendschap.

Lekker hapje eten

Aan Shownieuws geeft Wenkie, zoals we de veelbesproken MAFS-deelneemster beter kennen, een eerste reactie. "Ja, misschien wel", reageert ze in een videogesprek. "Ik heb superleuk contact met Aron en we waren gisteren lekker weg. Dat is hartstikke leuk. En daarna zijn we lekker een hapje gaan eten in IJmuiden en nog even lekker geborreld en lekker gekletst."

Blozende wangetjes

"Het loopt allemaal zo lekker, zo fijn. Ik ben echt gelukkig", maakt ze af met een enorm stralende glimlach op haar gezicht. Het liefdesgeluk is ze - helemaal met de ongelukkige momenten die ze hebben gekend - enorm gegund, maar helaas... Aron blijkt er toch iets anders over te denken. Hij ontkende eerder al dat er sprake is van een relatie! Maar hé, wat nog niet is, kan nog komen. 

Bekijk hier haar volledige reactie.

Shownieuws is iedere dag om 23.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.