MAFS, Chantal, Wenkie

Chantal aka Wenkie wist heel wat tongen los te maken met haar deelname aan Married at First Sight. Massaal zagen we hoe haar huwelijk met Henk al tijdens de huwelijksreis stuk liep (al was niet alles wat het leek). Maar waar Henk inmiddels wel het liefdesgeluk heeft gevonden bij zijn Katja, blijft het stil aan de kant van Chantal.

Article continues after the ad

Aan RTL Boulevard laat de realityster weten dat ze niet op zoek is naar een nieuwe liefde. Ze krijgt (net als Henk overigens) nog genoeg aanbod van mannen, maar dat slaat ze voorlopig even af. Onze wenkie blijft dus nog wel even single!

Liedje van Henk

Henk liet er echter geen gras over groeien. Hij is dolgelukkig met zijn nieuwe liefde Katja, die zelfs aanwezig was op zijn huwelijk met Chantal (iets dat Chantal achteraf toch niet zo leuk vond). Henkie is zo verliefd dat hij zelfs een nummer voor zijn liefde heeft geschreven. Wat Chantal daar van vindt? Zij moest, zo laat ze aan RTL Boulevard weten, wel even haar wenkbrauwen fronsen van dat polderlandschap, maar "het mooiste wat een man een vrouw kan geven, is een nummer". Ze wenst het koppel dus ook het allerbeste. Beluister het nummer hieronder.