mafs married at first sight aron chantal

MAFS-legend Chantal - aka Wenkie - houdt al een tijdje de showbizz-gemoederen bezig door haar teasende Insta-kiekjes met Aron, deelnemer uit het afgelopen Married at First Sight-seizoen. Ze noemt hem zelfs (gekscherend?) haar grote liefde.

Article continues after the ad

De twee hebben volgens Chantal 'superleuk contact', maar of de vlam ook echt de pan heeft bereikt? Nou, nee, niet op die manier in ieder geval. Dat zegt Chantal nu zelf in de nieuwe aflevering van de Shownieuws Podcast.

Chantel en Aron

"Het is niet mijn nieuwe liefde", verduidelijkt ze. "Maar zeg nooit nooit. Hij is ook zo leuk toch?" Maar... ook dit blijkt een gevalletje teasen te zijn. Want nee: "Ik heb geen vlinders in mijn buik want daar zie ik hem te weinig voor. Daar is het contact te nihil voor."

 

Geen lange afstandsrelatie

Chantal zegt ook dat de afstand tussen hen (ze wonen niet bepaald bij elkaar om de hoek) een eventuele relatie in de weg gaat zitten. Maar dat wil podcastpresentator Bart Ettekoven niet geloven. Verliefd is verliefd, vindt hij. "Al woont 'ie in Australië!" "Is ook zo", reageert Chantal. "Maar nogmaals: ik kan niet voor Aron spreken, maar voor nu is het zo. En niet meer dan dat." Nou, euh... we sluiten alsnog niets uit!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.