MAFS, Chantal, Wenkie

Chantal uit Married at First Sight zou met de kennis van nu in haar achterhoofd nee zeggen tegen deelname aan het veelbesproken trouwprogramma.

Article continues after the ad

Dat zegt 'Wenkie' in een interview met Vrouw Magazine. Terugkijkend "had ik naar mijn gevoel moeten luisteren en na mijn enorme paniekaanval nooit die trouwzaal in moeten lopen", zo blikt ze terug op haar eveneens veelbesproken bliksemhuwelijk met ex-wederhelft Henk. Die wetenschappelijk match mislukte aan alle kanten. 

Henkie en Wenkie

Het duo ging totaal niet lekker, maar zorgde - eerlijk is eerlijk - wel voor spetterende tv. De twee, online omgedoopt tot Henkie en Wenkie, maakten de tongen flink los. Die (online) roem had ook een enorme keerzijde voor Chantal. "Spijt is niet het juiste woord, maar als ik had geweten hoe heftig meedoen aan het programma zou zijn en hoeveel ellende ik via social media over me heen zou krijgen, had ik 'nee' gezegd."

Pijnlijk

En al die zure haatberichtjes gaan je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. 'Ze deden pijn', onthult Chantal nu. "Van de honderd reacties waren er zeker negentig negatief." En mensen gingen érg ver om hun haat jegens Chantal te benoemen. "Dat varieerde van 'hoer op leeftijd' tot 'Barbie', en ik ben zelfs bedreigd."

Match!

De smaakmaakster van MAFS verloor helaas een beetje het vertrouwen in de liefde na haar geklapte huwelijk met Henk, die haar overigens nóóit meer hoeft te spreken. Gelukkig vond ze na de show wel een ander soort 'match'. Zo raakte ze bevriend met andere kandidaten uit haar seizoen! Eind goed, al goed dus! Oh ja: Chantal heeft trouwens ook social media-sensatie TikTok ontdekt. Voor als je even een heerlijk shot vrolijkheid nodig hebt:

🤣✌😃😃

Geplaatst door Sjan Pink op Maandag 25 mei 2020