Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Yaaas queen! Chantal Huf, de grote smaakmaker uit het laatste Married at First Sight, heeft alsnog de liefde gevonden.

Article continues after the ad

MAFS, dat binnenkort terugkeert met extra lange afleveringen, leverde helaas geen koppeltje op. Alle experimentele huwelijken gingen als een nachtkaars uit. En sommige als een explosieve steekvlam. Chantal en Henk waren eigenlijk al op dag één van hun huwelijksreis gedoemd te mislukken. Het leverde spectaculaire tv op, maar daar had 'Sjetal', die hunkerde naar een man in haar leven, natuurlijk niets aan. Maar nu heeft cupido alsnog een voltreffer afgevuurd! 

Wenkie en...

De naam van deze mystery man houdt 'Wenkie' lekker geheim, maar ze wil RTL Boulevard wél vertellen over haar nieuwe vent. Hun liefde begon - en dit hoor je ook niet vaak - in de bakkerij, toen mister perfect Chantal op een saucijzenbroodje trakteerde. Die hoffelijke actie viel in de smaak. "En daarna vroeg hij mijn nummer." Momenteel hebben ze "steeds leuke dates". "Zo gaan we uit eten, doen we een drankje of wandelen we een stukje." En laatst, bij een potje bowlen, kwam haar verkering zelfs aanzetten met een ring!

Niet trouwen

"Maar we gaan niet trouwen hoor", voegt ze er meteen aan toe. Die ring was eigenlijk een soort 'wil je verkering met me?'-ring en die nam Chantal maar al te graag in ontvangst. Deze man is hoffelijk, zo vertelt ze. Iets wat ex-man Henk absoluut niet had. Hij is trouwens helemaal gelukkig met een ander en Chantal kan dat nu ook eindelijk zeggen. Het zit goed tussen haar en de man. "Hij houdt de deur overal voor me open, schuift mijn stoel aan en neemt mijn jas aan. En elke ochtend als ik wakker word, stuurt hij me een appje dat hij me zo'n mooie vrouw vindt."

MAFS, Chantal, Wenkie