Madonna poseert voor de camera

Eerder onthulde Dexter Fletcher, regisseur van Bohemian Rhapsody en Rocketman, dat hij niets liever wil dan een film maken over het turbulente leven van Madonna. Maar helaas, de Queen of Pop doet het lekker zelf. Zij gaat samen met Juno-regisseur Diablo Cody een film maken over haar leven.

Deadline kwam met het bericht dat Madonna niet alleen de film gaat regisseren, ze helpt ook mee met het script en het produceren van de film. De film vertelt het verhaal van Madonna’s weg naar stijlicoon en haar droom om de bestverkochte vrouwelijke artiest aller tijden te worden. Van 0 naar zo’n 335 miljoen verkochte platen wereldwijd; dit moet wel een interessante film worden!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early days........First Demo’s. 🎼📻🎼📻 #research #screenplay

A post shared by Madonna (@madonna) on

Live To Tell

Madonna en Cody delen zo nu en dan al wat berichten over de film op social media. Zo zou volgens de Vogue-zangeres de film wel eens Live To Tell kunnen heten, wat een nummer uit de film At Close Range (1986) is.

Article continues after the ad

De 62-jarige popster zal zelf niet in de film acteren, maar zoekt wel mee naar de actrice die haar mag gaan spelen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready for the story of my life....................✍️ Am I? #livetotell #diablocody #screenplay

A post shared by Madonna (@madonna) on

It will always be about music

"Ik wil de ongelooflijke reis overbrengen die het leven me heeft gebracht als kunstenaar, muzikant, danseres - een mens, die haar weg probeert te vinden in deze wereld", zei Madonna in een verklaring. “De focus van deze film zal altijd muziek zijn. Muziek heeft me op de been gehouden en kunst heeft me in leven gehouden. Er zijn zoveel onvertelde en inspirerende verhalen, en wie kan dat beter vertellen dan ik. Het is essentieel om de achtbaanrit van mijn leven te delen met mijn stem en visie."

Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend. Laten we voor nu hopen dat de biografie net zo goed scoort als Bohemian Rhapsody.