Sweet Magnolias, Seizoen 2

Fans van Virgin River sloten een jaar geleden de drie beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana uit Sweet Magnolias in hun hart. Sindsdien kijken zij reikhalzend uit naar het tweede seizoen. En daarover licht hoofdrolspeelster JoAnna Garcia Swisher nu een tipje van de sluier op.

Article continues after the ad

JoAnna, beter bekend als Maddie Townsend, mocht eigenlijk niets zeggen, maar geeft in gesprek met ET toch wat details weg.

Diverse verhaallijnen

"Ik kan eigenlijk niets zeggen en dat is met een goede reden", antwoordt ze als de journalist in kwestie wat probeert te ontfutselen. "Er zijn zoveel verhaallijnen waar Sheryl, onze showrunner, en onze schrijver mee bezig zijn. Zoveel dingen waar je nu misschien niet eens aan denkt die straks interessante plotpunten worden", geeft ze aan. Maar saai wordt het zeker niet. "Vorig jaar heb je de personages echt leren kennen en is het begin van de verhalen uitgelegd. We kwamen erachter waar ze staan in het leven. Dit jaar is het anders. Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons." 

Wat gebeurt er na de cliffhanger?

Eén ding is zeker: we krijgen antwoord op de vraag wie er naast haar zoon Kyle zat in de auto op het moment dat die crashte! "Ik vind wie er in de auto zit en de verhalen die daardoor gelanceerd worden, ook erg interessant. Nu we hier zijn en ik zie hoe het verhaal zich begint te ontvouwen...", blijft de actrice heerlijk geheimzinnig.

Het eerste seizoen nog niet gezien? Bekijk hieronder dan alsnog de trailer!

Wanneer het tweede seizoen van Sweet Magnolias op Netflix staat, is nu nog onbekend. Gelukkig kun je ondertussen al deze romantische series bingen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.