Mad Max: Fury Road zou zelfs zonder special effects een van de beste films van vorig jaar zijn geweest. Check deze beelden!

Article continues after the ad

Video van de dag

Door Slash Film terecht uitgeroepen tot video van de dag, laat deze compilatie op een grandioze manier zien dat Mad Max: Fury Road zonder de hulp van computeranimatie al bíjna net zo indrukwekkend is als het eindproduct. Bijna natuurlijk, want zo'n slinger met de CGI-trukendoos maakt echt wel het verschil, maar we hebben ons tijdens deze video geen moment verveeld.

Hier en daar waren al wel wat onbewerkte beelden van Fury Road verschenen, maar volgens Slash Film is dit de eerste keer dat al ze zijn samengevoegd tot deze vier minuten. Het gaat om pre-production beelden van bijvoorbeeld testruns, behind the scenes materiaal en ruwe shoots die nog niet door de montageruimte waren gegaan.

Mad Max: The Wasteland

Hoewel regisseur George Miller heeft aangegeven geen vervolgfilm te willen regisseren (en dat later weer terugnam), is het zeker dat die wel wordt gemaakt. De werktitel is Mad Max: The Wasteland, maar er is nog geen premièredatum en de kans is groot dat de titel zelf ook nog zal veranderen. Tom Hardy speelt Max Rockatansky, daar kunnen we wel van uitgaan.

"The Wasteland" zal volgens Miller wat rustiger zijn dan Fury Road, met een kleiner budget en (dus) minder special effects en stunts. Het wordt ook niet per se een bijzonder herkenbaar vervolg op Fury Road: de volgende film speelt zich wel af in dezelfde wereld, maar zal een ander verhaal vertellen. Volgens een van de actrices uit Fury Road, die claimt het volgende script al te hebben gelezen, gaat het zelfs om een prequel. Kortom: genoeg vraagtekens nog, we houden je op de hoogte!