Ook bijna dertig jaar later profiteert Macaulay Culkin nog steeds van zijn iconische rol in Home Alone. En dan hebben we het niet alleen over de cheques die hij ontvangt als de film voor de tigste keer op tv te zien is!

Zappen

Kerstengel Macaulay Culkin was deze week te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon. En met de feestdagen in het vooruitzicht, moest het natuurlijk ook even over de Home Alone-films gaan. Daar vertelde Culkin dat hij de film soms ook gebruikt om vrouwen te versieren: “Als je een nieuwe vriendin hebt en je komt tijdens het zappen Home Alone tegen, dan zegt zij: ‘Hee, heb je zin om te kijken?’ En dan zeg ik: ‘Je wilt Home Alone zien met Macaulay Culkin, of niet soms?’”

Article continues after the ad

 

Kindster

Smooth, hoor… Toch klinkt Home Alone kijken met Macaulay Culkin leuker dan het is. De acteur geeft namelijk toe dat hij het niet kan laten om hardop zijn teksten op te lepelen tijdens de film. “Whatever gets her motor running, I guess”, zo vat de voormalige kindster het zelf samen. Geweldig, nu kunnen we nooit meer normaal van Home Alone genieten…