maarten van rossem caroline van der plas boerburgerbeweging de slimste mens

We vertelden je vanmiddag al dat Tweede Kamerlid Caroline van der Plas niet blij is met De Slimste Mens. Jurylid Maarten van Rossem laat die kritiek echter niet zomaar over zijn kant gaan. Wat heet: hij sneert er lekker op los!

Caroline versus Maarten

Eerder liet Caroline van der Plas van de Boerburgerbeweging weten niet bang te zijn voor imagoverlies door De Slimste Mens. Toch had ze aan tafel bij Humberto flink wat kritiek op de geweldige quiz. Het moment waarop ze jurylid Maarten van Rossem corrigeerde, was namelijk niet in de aflevering te zien. “Dat vind ik echt zo flauw”, zei ze over het akkefietje. "Wij leggen ons hoofd op het hakblok bij De Slimste Mens. Ons imago staat ernstig op het spel.

'Dan heeft BBB een eigen naslagwerk'

De discussie tussen Van der Plas en Van Rossem ging over D-day. "Die D staat voor decision. Het is een decision day", stelde Van der Plas. Ze liet bij Humberto weten dat zij het thuis opnieuw had opgezocht. Geinponem Van Rossem houdt ook vandaag echter voet bij stuk… en deelt meteen nog even een flinke sneer uit! "Dan heeft BBB kennelijk een geheel eigen naslagwerk, dat geldt eigenlijk voor heel rechts Nederland", aldus het jurylid tegen Shownieuws.

Article continues after the ad

De Slimste Mens is iedere werkdag om 20:40 uur te zien op NPO 2.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.