Castfoto GTST Goede tijden, slechte tijden Seizoen 30

Een nieuwe maand, een nieuwe trailer van Goede Tijden, Slechte Tijden! Vandaag verscheen op de Instagram-pagina van de soapserie een voorproefje van wat de fans de komende weken kunnen verwachten. Het wordt hoe dan ook bijzonder, want door de coronamaatregelen is dit voorlopig de laatste maand dat GTST te zien is. Dat betekent dat het seizoen traditiegetrouw wordt afgesloten met een spectaculaire cliffhanger! En daarbij waarschuwen de makers: “Er ligt gevaar op de loer in Meerdijk… en dat loopt niet voor iedereen goed af!
 


Enthousiast

Vorige maand schreven we al dat het vernieuwde Goede Tijden, Slechte Tijden flink in de smaak viel bij de fans. Om de kijkcijfers op te krikken, werd namelijk het roer drastisch omgegooid. En met succes! De soapklassieker had sinds lange tijd weer de wind in de zeilen. Totdat de coronacrisis zich aandiende, natuurlijk… De fans hebben er in ieder geval zin, afgaande op de enthousiaste comments bij de video. ‘Spannend!’ en ‘Kan niet wachten’, zo luidt het overgrote deel van de reacties!

Gelukkig hoeven de liefhebbers ook weer niet al te lang wachten op de zomercliffhanger. De seizoensfinale van GTST is namelijk al op donderdag 28 mei te zien bij RTL 4.

Article continues after the ad