maan bij beau over dinos

Maarten van Rossem en Gijs Rademaker komen met een podcast over dinosauriërs. Niet iedereen aan tafel bij Beau blijkt echter opgegroeid met Jurassic Park. Maan geeft eerlijk toe dat ze er weinig vanaf weet... en zorgt daarbij onbedoeld voor een hoop hilariteit!

De Dinocast van Maarten en Gijs

Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zijn dol op dinosauriërs. Zo dol dat ze een podcast starten: de Dinocast. Maarten en Gijs vertelden ons vanavond alles over dinosauriërs, want onze kennis is volgens hen hopeloos verouderd. Of nou ja, verouderd? Sommige tafelgasten hebben sowieso weinig op met dino’s…

'Hoe weten jullie al die namen van de dino’s?'

Maan geeft eerlijk toe dat ze niet zo bekend is met dino's, zo heeft ze zelfs Jurassic Park nog nooit gezien! Ze is dan ook verwonderd dat Gijs en Maarten zoveel over dino’s weten. “Hoe weten jullie al die namen van de dino’s als dit zo lang geleden is?”, vraagt ze zich hardop af... Gijs legt uit dat die namen de afgelopen 200 jaar gegeven zijn door de ontdekkers. Haar onbedoeld grappige vraag zorgt voor enorm veel hilariteit op Twitter! Kijk maar:

De Beau-uitzending van vanavond verliep verder gelukkig een stuk rustiger dan gisteren. Toen schoot presentator Beau van Erven Dorens namelijk behoorlijk uit zijn slof Florens van der Spek van Jezus Leeft. Meer #ophef? Eerder zorgde ook de ogen van Glennis Grace en de standvastigheid van Antoinnette Scheulderman al voor een hoop gedoe.

Article continues after the ad

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.