Tony Junior, De Bachelor

Het slipje van Maan hangt boven het bed van Tony Junior. Dat vertelt hij honderduit op nationale televisie, tot ergernis van zijn ex. Volgens Tony vindt Maan zijn openbaring niet zo leuk.

In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de Vloer vertelt Tony dat de witte string met roos een referentie is naar een liedje dat ze samen hadden. 'Ik geef je een roosje, mijn roosje', wat meteen een knipoog is naar de roostattoo op Maans heup. Zou ze al een dino-tattoo hebben?

Ze huilt, maar ze lacht

Ben je hard aan de weg aan het timmeren als zangeres, wordt je carrière verstoord door een ex die iets over je uit de doeken doet. De 24-jarige The Voice-winnares zit er niet op te wachten, zegt de ex-De Bachelor in een stream op Twitch. Hij grapt er nog bij: “Ze huilt, maar ze lacht”, naar de hit van de zangeres.

Article continues after the ad

TV gaat niet over rozen

Het lijkt Maan niet zozeer te gaan om het feit dat haar gedragen ondergoed in het bezit is van haar ex. Of dat het zelfs boven zijn bed hangt. Hij had het niet mogen verklappen. Maar laat het publiek na die zinderende finale van De Bachelor nou net heel erg gefocust zijn op Tony’s liefdesleven… Zeker waar het gaat om rozen.

Nieuwsgierig naar de ontboezeming van de gewilde deejay? Kijk op donderdag om 21:30 uur op RTL4 naar Rooijakkers over de Vloer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.