Wendy van Dijk, Wie het laatst lacht

Na haar valse start bij SBS met Flirty Dancing gaat Wendy van Dijk vanaf vanavond in het programma Wie het laatst lacht... weer terug naar haar roots: typetjes spelen. Op Instagram deelt ze alvast een voorproefje van de show.

Article continues after the ad

Ushi past volgens Wendy niet meer in de huidige tijd, maar door wie wordt de ietwat onhandige dame met het zwarte haar en grote tanden dan vervangen? 

Hotelmedewerker Nelly

'Ontmoet je nieuwe collega... Nelly!' De hoogblonde Nelly is niet op haar mondje gevallen, zo achter de balie van het hotel.  Ze wijst haar collega erop dat de mensen slechts een kamertje voor twee uur nodig hebben, want 'die komen hier gewoon voor een wippie hé'. Maar of haar collega Darryl daar ook zo blij mee is, is nog maar de vraag. Bekijk hieronder alvast de eerste veelzeggende beelden van dit karakter.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op


Schilder Georgette

Je moet volgende keer maar uitkijken met wat je zegt over nieuwe collega's, want voordat je het weet staat Wendy van Dijk met een hele cameraploeg voor je neus. Haar nieuwe karakter Georgette is de nieuwe collega van schilder Andrew. Georgette zou ook uit een schildersbedrijf genaamd De Drie Kwasten komen, maar erg handig met kwasten en verf is ze dan weer niet. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op


Telefoniste Aafke

En tot slot hebben we de deftige telefoniste Aafke Schaepman. De keurige dame met haar wat bekakte accent gaat het haar collega Marcel niet makkelijk maken. Hij lijkt er in de onderstaande beelden nog wel tegen te kunnen, maar voor hoelang? Dat is de grote vraag. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op


Benieuwd wat Wendy van Dijk (en alle BN'ers die hun vrienden in de maling gaan nemen) nog meer van plan is? Wie het laatst lacht... is vanaf vanavond om 20:30 uur te zien op SBS6.