The Mandalorian, seizoen 2

De echte fans hebben dit waarschijnlijk groot in hun agenda staan: vrijdag gaat namelijk eindelijk het tweede seizoen van The Mandalorian van start! Mocht je nu niet meer helemaal weten wat er in dat eerste seizoen is gebeurd, frissen we je geheugen graag nog even op.

Article continues after the ad

Gelukkig krijgen we bij het opfrissen van al jullie herinneringen hulp van Disney. In een korte video blikken ze namelijk terug op het succesvolle eerste seizoen!

Eerste ontmoeting

In de wel hele korte video van nog geen twee minuten zien we hoe de wereld én The Mandalorian voor het eerst kennismaakten met The Child, liefkozend Baby Yoda genoemd. Van daaruit ontmoette de Mandalorian nieuwe bondgenoten en vijanden, waaronder Moff Gideon en Greef Karga. Eén ding was vanaf het begin duidelijk: hij doet er alles aan om dit wezentje te beschermen! Wil je meer weten over wat je hebt gemist? Lees dan snel meer over de ontknoping.

Tweede seizoen

Aan het einde van het eerste seizoen ontsnapten The Mandalorian (Pedro Pascal) en Baby Yoda op het nippertje aan de krijgsheer Moff Gideon (Giancarlo Esposito), die het op de nieuwe aanwinst had gemunt. In het tweede seizoen zetten The Mandalorian en The Child hun reis voort, waarbij ze vijanden en bondgenoten ontmoeten terwijl ze zich een weg banen door een gevaarlijke Melkweg. Lees hier alvast alles dat je moet weten voordat je begint aan de tweede reeks!

De eerste aflevering van The Mandalorian zie je op 30 oktober op Disney Plus.