Altijd al in de huid van Ariel willen kruipen? Deze zwembadaccessoires maken de kleine zeemeermin in je los!

Article continues after the ad

Nog een dikke twee maanden en dan is het een officieel zomer in Nederland. Dankzij de Oh My Disney-collectie hoeven fans van The Little Mermaid zich dit jaar gelukkig niet af te vragen wat ze aan zullen doen naar het strand of zwembad. De webshop heeft een namelijk groot aanbod van spullen en kleding geïnspireerd door de animatieklassieker uit 1989. Hiermee maak je van iedere zomerdag een pool party!

Inspirerend

Met deze T-shirts heb je niet alleen de perfecte ijsbreker op feestjes, maar ben je ook nog eens goed beschermd tegen de zon. Daarnaast zijn de shirts voorzien van je favoriete teksten uit de film. “The human world, it’s a mess”, verzucht kreeft Sebastiaan op een van de shirts.

Droom je wel eens van een bestaan als zeemeermin, maar ben je ook wel gehecht aan je benen? Dan zijn deze leggings geïnspireerd door Ariel ideaal! 

Maar het klapstuk van de collectie is deze opblaasbare Sebastiaan, we noemden hem al even. Die is al de jouwe voor nog geen zestig dollar. Dit opblaasvlot is ook in een Flounder-variant leverbaar!

Kun je niet wachten tot de pakketbezorger met deze Little Mermaid-merch voor je deur staat, ga dan naar de online shop van Oh My Disney!