In een reeks tweets die hij gisteren al aankondigde heeft regisseur M. Night Shyamalan een aantal spannende onthullingen gedaan over zijn nieuwe project.

Article continues after the ad

M. Night Shyamalan

M. Night Shyamalan staat bekend om zijn plottwists en werd met The Sixth Sense (Bruce Willis is een geest!) voor twee Oscars genomineerd. Zijn films zijn niet altijd even succesvol, dus ook wat dat betreft is het kijken van een Shyamalan-film altijd spannend. Love 'em or hate 'em, zijn oeuvre ken je zeker: Unbreakable, Signs, The Village, The Happening ... en vorig jaar Split.

Glass

Gisteren kondigde Shyamalan aan dat hij vandaag met "unbelievable news" zou komen. Dat nieuws kwam er dus in de vorm van een Twitter-offensief, dat we hieronder met je delen en voor de zekerheid even vertalen.

De boodschap luidt ongeveer als volgt: "Na zeventien jaar kan ik eindelijk antwoord geven op de vraag of ik een vervolg op Unbreakable ga maken. Mijn nieuwe film is een vervolg op Unbreakable én Split. Het is altijd mijn droom geweest om die twee films samen te laten komen in een derde. Bruce Willis keert terug als David Dunn, Samuel L. Jackson speelt weer Elijah Price / Mr. Glass en James McAvoy hervat de rol(len) die hij speelde in Split. De nieuwe film heet Glass en zal op 18 januari 2019 in première gaan." Waarvan akte!