Luuk Ikink, commentaar Doutzen Kroes

Luuk Ikink heeft vanavond bij RTL Boulevard eens flink zijn ongenoegen geuit over Doutzen Kroes. De presentator vindt dat ze zich druk maakt om werkelijk helemaal 'niets'.

Article continues after the ad

Doutzen Kroes noemde het eerder vandaag 'diep triest' dat kinderen in de gemeente Lansingerland zich al vanaf hun tweede levensjaar moeten testen op corona. "Propaganda! Blijf van onze kinderen af", schreef het model dan ook bij het bericht op de Instagram van Nu.nl.

Grote ergernis 

Met lichte irritatie las Luuk Ikink vanavond dit bericht voor van zijn autocue, maar daar stopte het niet bij. De presentator wilde er namelijk daarna duidelijk nog wat over kwijt. "Ik word er zelf een beetje moe van, moet ik eerlijk zeggen. Ze zegt: 'blijf van onze kinderen af'. Nou, het zijn niet eens háár kinderen, want het zijn kinderen van andere mensen. Als die hun kinderen willen laten testen, lijkt me dat alleen maar nuttig." 

'Slechts een wattenstaafje'

De RTL Boulevard-presentator vindt het dan ook moeilijk doen om vrijwel helemaal niets. "Het is ook maar een wattenstaafje. Het is niet zo dat je iemands hand afhakt. Zo erg is het nou ook weer niet", zegt hij tot slot. Bekijk hieronder het hele fragment terug.


Felle reacties

Net als altijd zijn er natuurlijk weer mede- en tegenstanders op Twitter te vinden! "Luuk Ikink is er kennelijk voor om niet zieke kinderen met een staaf in hun hersens te peuren", schrijft een medestander van Doutzen Kroes. Daartegenover staat weer iemand die zogezegd in Team Luuk zit. "Volledig eens met Luuk. Wat is er precies zó afschuwelijk aan een coronatest?" Lees hieronder meer opmerkingen.