Linda de Mol en Luuk Ikink

RTL Boulevard-icoon Luuk Ikink is echt van alle markten thuis. Hij spreekt zich uit tegen virus-'vragenstellers', deinst er niet voor terug om twitterfittes te ontketenen én rekent uit hoe vaak Linda de Mol de liefde bedrijft. Doet 'ie gewoon.

Article continues after the ad

De nieuwe editie van LINDA magazine draait om seks. "De ervaring heeft mij geleerd dat echt elke lullige zin uit mijn editorials volkomen uit z’n verband wordt gerukt en een gênante kop kan veroorzaken op een of andere site of op tv", schrijft Linda de Mol in haar voorwoord. En 'tv' was 'een of andere site' voor: Luuk Ikink dook gisterenavond in RTL Boulevard in het stukje van Linda en ontrafelde hoe vaak zij en partner Jeroen Rietbergen het doen.


Linda en seks

Omdat Linda bang is voor uit zijn verband rukkende-sites, besloot ze heel cryptisch haar seksleven uiteen te zetten aan de hand van een pot knikkers. Zo komt vast niemand erachter! Maar... dan ken je Luuk nog niet. Die pakte zijn rekenmachine erbij en ging Linda's sekssommetje oplossen.

Luuk: "Ze legt uit dat als ze het eerste jaar van hun relatie na elke keer seks een knikker in de pot had gedaan, dat er meer dan 300 knikkers in hadden gezeten, en alle andere jaren dat ze een relatie hebben – nu twaalf jaar – elke keer een knikker eruit hadden gehaald bij seks, dan zou die pot nu leeg zijn, plús nog weer 150 nieuwe knikkers."

3 keer per maand

Luuk was op dreef. Uiteindelijk wist hij de knikkercode te kraken. "Wij gingen even een beetje rekenen: 450 knikkers gedeeld door 12 is ongeveer 3 keer per maand seks." Mysterie opgelost. RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy: "nou, dat is een beetje het gemiddelde van Nederland, toch?