Wibi Soerjadi in Beau

Klaar voor Wibi Soerjadi vs. de tv-media: deel 3? Eerder las je al dat meesterpianist Wibi Soerjadi talkshow M voortaan gaat boycotten nadat hij werd afgebeld en ook nog eens op een hele "neerbuigende en arrogante" manier. Vervolgens belde hij zélf RTL Boulevard af, maar het verweer van Boulevard-ster Luuk Ikink schiet volledig in het verkeerde keelgat bij Wibi...

Article continues after the ad

Aanleiding? Wibi's nieuwe kerstnummer. Boulevard wilde 'm na de M-ramp graag uitnodigen. Volgens Luuk Ikink was alles al geregeld. Wibi mocht in de show een stukje van zijn nummer spelen. Dit ging niet door want... Wibi belde af! Nu doet hij precies wat hij de redactie van M zo verweet, sloeg Luuk terug. Volgens de pianist zelf zit het allemaal heel anders in elkaar en hij is dan ook (nog steeds) kwaad op Boulevard.

Twitter-fittie

Luuk en Wibi sneren elkaar nu virtueel de tent uit op twitter. Hierbij houdt Wibi vol dat de Boulevard-redactie dreigde met een Wibi-boycot omdat hij cancelde en liever naar talkshow Beau wilde gaan, waar hij het nummer uiteindelijk wel in zijn geheel kon spelen. Luuk - aan de andere kant van de ring - blijft erbij dat zijn redactie helemaal niet zo dreigde én blijft bij zijn standpunt. De heren gingen vanmiddag op elkaar reageren op twitter waardoor iedereen openlijk mee kan 'genieten' van deze over en weer-discussie.

Wie heeft gelijk?

Het grote nadeel van deze twitter-fittie? Je weet natuurlijk nooit wie er nu écht gelijk heeft. Beide partijen blijven bij hun eigen gelijk waardoor het steeds ingewikkelder wordt. Anyway, de laatste wending: Wibi kan niets met Luuks verweer. "Je kinderachtige gedrag bevestig je met je flauwe Disney opmerking ipv het geven van een inhoudelijke reactie", haalt hij uit. "Je maakte een afspraak, die verbrak je", reageert Luuk weer. "Prima, maar daar moesten wij in de uitzending om lachen", gaat hij verder, "omdat we je überhaupt uit hadden genodigd omdat je boos was vanwege een verbroken afspraak bij een ander programma."

De heren typen er ondertussen driftig op los: