Verliefd worden op iemand die aan de andere kant van de wereld woont is best pittig. Verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt gezien is pas echt lastig. Toch zweren de Nederlandse Jesse (24) en de Amerikaanse Darcy (42) van elkaar te houden. In 90 Days to Wed: Before the 90 Days ontmoeten ze elkaar vanavond voor het eerst en gaan ze proberen binnen zes weken een relatie op te bouwen.

Article continues after the ad

Echte liefde..?

Veronica Magazine sprak Jesse over zijn deelname aan het programma en over zijn liefde voor Darcy. “Er was direct een klik. Het was haar stem, maar vooral haar energie. Ook is ze zo passievol en zo rijk in haar liefde voor mij. Ze ziet mij echt al als haar man”, aldus de jonge ondernemer.

“Darcy’s tweelingzus heeft ons opgegeven”, vertelt Jesse. Voor mij was de afweging om met het programma mee te doen niet makkelijk. Liefde is het mooiste fenomeen in het leven, dat gaf voor mij de doorslag: wat is er mooier dan dit te kunnen delen met de wereld?”

Botox

Hoe de eerste ontmoeting was? Jesse probeerde geen verwachtingen te hebben. “Ik was wel enigszins teleurgesteld dat Darcy dacht dat het nodig was om foto’s van vijftien jaar geleden te sturen. Ik vind haar er erg aantrekkelijk uitzien voor een vrouw van 42. Toch zag ik ook veel make-up en botox en dat stootte mij wel een beetje af. Ik hou van hoe mooi ze naturel is”, aldus de Amsterdammer.

Gaat het Jesse en Darcy lukken een relatie op te bouwen met elkaar? Je gaat het vanavond zien om 21:00 uur op TLC.