In Gilmore Girls serveert Luke Danes een stevige bak koffie als eigenaar van Luke’s Diner. Scott Patterson, de acteur die Luke speelt in de hitserie, gaat nog een stapje verder en schenkt binnenkort zijn eigen koffiemerk!

Article continues after the ad

Ambities

Restauranthouder Luke uit de Gilmore Girls had er waarschijnlijk niet aan moeten denken: een eigen koffiemerk. Toen de vader van Lorelai hem aanbood om zijn eigen restaurantketen te beginnen, sloeg hij het aanbod beleefd af. Maar de acteur die Luke speelt heeft in tegenstelling tot zijn alter ego wel grote ambities als ondernemer. Scott Patterson onthulde in een interview dat hij binnenkort zijn eigen koffiemerk lanceert!

Geobsedeerd

In een interview met de website HealthManagement.com vertelt Scott: “Ik ben geobsedeerd door goede koffie. Ik kijk er iedere ochtend naar uit en dat gaat eigenlijk de hele dag door: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. We zijn bijna klaar om de markt op te gaan, maar we moeten nog even de puntjes op de I zetten.” Een naam heeft de Gilmore Girls-acteur al voor zijn koffiemerk: Scotty P’s Big Mug Coffee!