Luke Evans Midwave

Luke Evans mag weer een schurk gaan spelen in een Disney-film. Hij nam eerst al de rol van Gaston op zich in de live-action remake van Beauty and the Beast. Nu gaat hij de bad guy spelen in de verfilming van Pinocchio.

Evans is te zien als de koetsman, meldt de site Deadline. Dit personage lokt luie kinderen naar het pretparkeiland, waaronder Pinocchio. Hier veranderen ze uiteindelijk in ezels. Luke Evans is onder andere te zien naast Tom Hanks, die poppenmaker Geppetto gaat spelen

Article continues after the ad

Een echte klassieker

De remake is gebaseerd op de geanimeerde Disney-film Pinocchio. Deze klassieker komt uit 1940 en is de tweede animatiefilm van Walt Disney. In de film krijgt de pop Pinocchio de kans om een echte jongen te worden.

Bijna geen Pinocchio…

De remake wordt geregisseerd door Robert Zemeckis, wat nog wel wat moeite heeft gekost. De eerdere regisseur stapte op, waardoor het filmproject in gevaar kwam.

De film slaat de bioscopen over en is meteen op de streamingsdienst Disney+ te zien. Wanneer de film precies uitkomt, is nog niet bekend. Zodra we iets weten, lees je het op Superguide. Ondertussen check je hier de 10 beste films op Disney+.