Het is geen enorme verrassing, maar het is zeker leuk nieuws voor de fans. De serie over Marvelheld Luke Cage krijgt een tweede seizoen op Netflix.

Article continues after the ad

Marvel

Luke Cage was de derde van de in totaal vier superhelden die op Netflix een eigen serie kreeg. Een seizoen werd er aanvankelijk toebedeeld aan Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Toen eerstgenoemde serie een succes bleek, werd er al snel een tweede seizoen besteld.

Nog meer seizoenen

Jessica Jones kreeg ook een tweede seizoen. Van Daredevil kwam er zelfs niet alleen een tweede, maar ook een derde seizoen bij. Maar ook The Punisher, bekend uit het verhaal van Daredevil, krijgt een eigen serie. Naast deze weelde aan Marvelshows is het nog de bedoeling dat er één serie over de vier helden samen komt: The Defenders.

Luke Cage

Maar eerst nog dat nieuwe seizoen van Luke Cage dus, waarin Mike Colter ongetwijfeld de hoofdrol weer gaat spelen. In de serie volgen we Luke Cage die door een gesaboteerd experiment superkrachten heeft verkregen. Ondanks dat hij probeert om een normaal leven te leiden, kan hij uiteindelijk niet anders dan zijn krachten gebruiken. Hierbij wordt hij echter ook gedwongen om zijn verleden onder ogen te komen.

2018

Wanneer het tweede seizoen van Luke Cage precies op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit pas in 2018 zijn. Niet getreurd: daarvoor komt er nog een hoop ander Marvelgeweld op je af. De eerste seizoenen van Iron Fist, The Punisher en The Defenders staan voor 2017 op de planning. Naast Luke Cage staan ook de nieuwe seizoenen van Jessica Jones en Daredevil gepland voor 2018.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!