Over ruim een week begint het tweede seizoen van Luke Cage op Netflix! In de nieuwe trailer komen we er achter wat de gevaarlijke Bushmaster in Harlem wil bereiken!

Article continues after the ad

Na het eerste seizoen is de onverwoestbare, beresterke Luke Cage (Mike Colter) een ware beroemdheid in Harlem. De wijk bloeit helemaal op, omdat boeven weten dat Cage graag klapjes uitdeelt aan misdadigers in de wijk. Dit verandert als een nieuwe superschurk op het toneel verschijnt: Bushmaster!

De trailer geeft een paar belangrijke aanwijzingen over de verhaallijn. De schurk Bushmaster (Mustafa Shaki), die door een experiment dezelfde powers heeft als Luke Cage, heeft het voorzien op Luke Cages vijand Mariah Dillard (Alfre Woodard). Nadat haar broer Cottonmouth stierf, nam ze zijn criminele imperium (en nachtclub!) over en probeert ze Harlem in haar macht te krijgen.

The devil you know...

Hoewel Dillard illegaal bezig is, heeft ze ook oog voor de inwoners van Harlem. De gestoorde Bushmaster gaat een stuk gewetenlozer te werk, waardoor Luke Cage wel partij móet kiezen.

Het gevecht tegen Bushmaster is echter ingewikkelder dan je zou denken. De experimenten op Bushmaster waren nóg ingrijpender dan die op Luke Cage. De powers van de schurk zijn daardoor nóg sterker. Cage krijgt gelukkig hulp van o.a. rechercheur Misty Knight (Simone Missick) en Danny ‘Iron Fist’ Rand (Finn Jones).

Nieuwe gezichten in Luke Cage zijn o.a. Gabrielle Dennis als de gevaarlijke Nightshade, en Thomas Q. Jones als de boosaardige boogschutter Comanche.

Het tweede seizoen van Marvel’s Luke Cage is vanaf 22 juni te zien op Netflix.