Juf Ank Ilse Warringa De Luizenmoeder

Vanavond gaat Luizenmoeder - De Film in première. En je weet het: geen première zonder rode loper. Helaas moet de hoofdpersoon al die festiviteiten missen… Ilse Warringa zit thuis in quarantaine.

Ilse Warringa thuis in quarantaine

Regisseuse en actrice Ilse Warringa kan helaas niet bij de première van haar film Luizenmoeder - De Film aanwezig zijn. Door een coronabesmetting in haar gezin zit ze thuis in quarantaine. Ze vindt het ontzettend jammer vertelt ze aan RTL Boulevard: “Ik had me erop verheugd om samen met een man of 500 – nu dat eindelijk weer kan – de film te beleven. We hebben er met hart en ziel aan gewerkt, met zoveel mensen. Ik had het zo graag met hen willen voelen en willen beleven, dus het is zo teleurstellend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad

'De film is zwaarder met meer verhaal'

Gelukkig hebben alle andere castleden zich wel verzameld op de rode loper. Onder hen bijvoorbeeld Jennifer Hoffman, die vertelt wel een beetje een “dubbel gevoel” aan de première over te houden, nu Warringa er niet bij is. Desalniettemin is het natuurlijk wel een hele leuke én spannende gebeurtenis! Bianca Krijgsman laat weten best wel een beetje gespannen te zijn. De film is namelijk echt anders dan de serie: “Er zitten meer verhaallijnen [in de film], ook wel een beetje met emotie.” Hoffman vult aan: “Als mensen alleen maar de luchtigheid van de serie verwachten… Dit is wel iets zwaarder, zeker wel met humor, maar er zit meer verhaal in.

RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens bevestigt dat Diederik Ebbinge ook vanavond niet aanwezig was. Hij heeft het programma laten weten op vakantie te zijn. Dat mocht Goossens aan de kijkers vertellen, maar Ebbinge wilde daar wel aan toevoegen dat ie de mensen van RTL Boulevard nog steeds “bloedhonden” vindt… Gezellig!

Luizenmoeder – De Film draait vanaf 28 juli in de bioscoop. Voordat je je ticket bestelt, vertellen we je graag alles dat je moet weten over de film. Eerst nog even terugblikken op de serie? Dit zijn de beste momenten uit De Luizenmoeder.