Onze geliefde duivel is langer te zien dan verwacht maar daarom moeten we helaas ook langer wachten op het einde. Het 5e en laatste seizoen van Lucifer wordt opgesplitst in 2 delen omdat er meer afleveringen komen. 

Article continues after the ad

Een korte pauze

Zangeres Kelly Clarkson bezocht de set en kreeg hier het goede nieuws van Tom Ellis, die Lucifer speelt, te horen. In eerste instantie zou het 5e seizoen net zoals het 4e seizoen uit 10 afleveringen bestaan, maar... er komen uiteindelijk 16 afleveringen! Daarom wordt Lucifer in tweeën gesplitst: eerst de ene helft en 'na een korte pauze' komt de andere helft online te staan. 

Pijnlijk

Na een weloverwogen keuze van de producent komt er geen 6e seizoen van Lucifer, maar nu het 5e seizoen in tweeën wordt gesplitst kunnen we het einde langer uitstellen. Want afscheid nemen van een steengoede serie blijft altijd pijnlijk... 

Ook geen cross-over 

We dachten even dat Tom Ellis misschien in de Arrowverse cross-over-afleveringen: Crisis on Infinite Earths zou spelen omdat hij gespot was op de set. Helaas, helaas... Hij bleek op bezoek te zijn als vriend.