Tom Ellis in Lucifer: Seizoen 5B op Netflix

In onze recensie van Lucifer: Seizoen 5 noemden we de nieuwe afleveringen nog de beste uit de serie. Maar het vijfde seizoen is nog niet ten einde. En het lijkt erop dat de makers van deze Netflix-serie nog wat noten op hun zang hebben… letterlijk! We kunnen namelijk uitkijken naar een heuse musical-aflevering. Je hoort het goed, Lucifer Morningstar in een heuse dance-off. Gisteren verscheen alvast een voorproefje van deze nu al legendarische aflevering online!

Queen

In de eerste beelden is te zien hoe Lucifer (Tom Ellis), Chloe (Lauren German) en Dan (Kevin Alejandro) een moord onderzoeken op een American-Footballveld. Maar de plaats delict verandert al snel in een openluchtfestival wanneer ‘Another One Bites the Dust’ van Queen wordt ingestart. Het duurt niet lang voordat football-spelers, cheerleaders en drumbands zich bij het morbide feestje aansluiten!

Article continues after the ad

Wanneer te zien?

Het is nog niet bekend wanneer de musical-aflevering (met de onheilspellende titel ‘Bloody Celestial Karoake Jam’) te zien is bij Netflix. Wel weten we al dat de musicalaflevering de tiende aflevering van het vijfde seizoen zal zijn. Afgaande op eerdere uitspraken van hoofdrolspeler Tom Ellis zal Lucifer: Seizoen 5B ergens rond de jaarwisseling te zien zijn. Alsof we nog niet genoeg redenen hadden om 2020 zo snel mogelijk af te sluiten…