Netflix onthulde onlangs dat Lucifer is verlengd met een vijfde seizoen. Maar als het aan deze fans ligt, zal het daar niet bij blijven!

Hellepoort

Katten hebben misschien negen levens, maar dat valt in het niet bij het aantal levens van Lucifer. Deze duistere cultserie is inmiddels al vaker voor de hellepoort weggesleept dan je zou verwachten van deze duivelse titelheld. Vorige maand ging het vierde seizoen van de hitserie in première bij Netflix. En kort daarop onthulde de streaming-gigant dat er al plannen lagen voor een nieuw seizoen. Toch hebben nog niet alle fans de champagne ontkurkt…

Article continues after the ad

 

Handtekeningen

Het vijfde seizoen van Lucifer zal namelijk ook meteen het laatste zijn. En daar zijn niet alle fans even blij mee. En met petities die vragen om een remake van het laatste seizoen van Game of Thrones tot een comeback van Loeki de Leeuw, kon deze handtekeningenactie om Lucifer te verlengen niet uitblijven. Deze petitie heeft inmiddels al bijna 35.000 handtekeningen verzameld.

 

Duivelswerk

Bijzonder is dat Lauren German, die de rol van Chloe speelt, de actie lijkt te ondersteunen. Zij roept de fans op om zoveel mogelijk van zich te laten horen als ze een zesde hoofdstuk van Lucifer willen zien. Mocht dat nieuwe seizoen er toch weer komen, dan is dat niets minder dan duivelswerk!