Leontine en Marco Borsato

Marco Borsato's oudste zoon Luca heeft zich voor het eerst publiekelijk uitgesproken over de scheven schaatsen die zijn vader reed. Hij gelooft ‘voor de volle 100 procent’ dat Marco nooit meer vreemdgaat.

Article continues after the ad

Dat zegt hij in weekblad Weekend. Leontine en Marco hebben elkaar weer helemaal gevonden en de Borsato's delen hun liefde voor iedereen die het maar wil zien. Marco heeft zijn lesje geleerd, denkt Luca. "Ik weet van mijn pa dat hij geen slecht mens is."

Luca Borsato kijkt vooruit

"En ik weet dat hij met heel veel respect naar mijn moeder kijkt", gaat Luca verder. Hij kijkt graag vooruit. "Er zijn bepaalde dingen gebeurd, die zijn gebeurd, en die laten we nu in het verleden. We kijken met heel veel positiviteit, vol goede moed en met een goed gevoel naar de toekomst."


Woest op Marco

Luca praat nu wel heel liefdevol over zijn pa, maar toen hij voor het eerst hoorde dat Marco vreemdging, was hij woedend. "Ik heb hem twee weken niet willen spreken. Of in ieder geval, ik was wat kortaf als hij een appje stuurde." Hij is ervan overtuigd dat zijn vader en moeder nu wel bij elkaar blijven. "Aan de liefde zal het niet liggen, die twee houden heel veel van elkaar. Dat is ook nooit anders geweest."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.