Love Victor

De Amerikaanse streamingdienst Hulu had gisteren naast deze fantastische update over The Handmaid's Tale nog een verrassing: de serie Love, Victor wordt namelijk deze zomer nog verlengd met een tweede seizoen! 

Article continues after the ad

Wij noemden het eerste seizoen dinsdag al 'hartverwarmend en lief', maar wel nog een tikkeltje braaf. Lees hier onze gehele recensie.

Seizoen twee op 11 juni

Fans die het eerste seizoen in korte tijd hebben gebingewatcht, blijven gelukkig niet al te lang met lege handen staan: de serie keert namelijk op 11 juni al terug voor een tweede seizoen! Althans in Amerika, zo maakte streamingdienst Hulu bekend. Stiekem hopen we toch dat wij met de komst van Star nu ook sneller kunnen genieten van de tien kersverse afleveringen. Maar dat valt toch nog even af te wachten.

 

Nieuwe uitdagingen

Nu is natuurlijk de vraag: wat kunnen we verwachten van dat tweede seizoen? Nou, een hoop! Aan het einde van het eerste seizoen (spoiler alert!) kuste Victor eindelijk met zijn crush Benji, tot grote teleurstelling van zijn beste vriendin Mia. Ook kwam hij uit de kast bij zijn ouders, maar hun respons bleef nog even achterwege. Op basis van de spoilertekst verwachten we alleen niet dat ze staan te springen. Victor komt in het tweede seizoen namelijk voor nieuwe uitdagingen te staan, en die hebben alles te maken met zijn worstelende familie, een diepbedroefde Mia en de moeilijkheden die bij zijn openlijke homoseksuele relatie komen kijken. Tja, dat wordt wat!

Sexy serie

De makers krijgen door de komst van dit tweede seizoen pas echt de kans om uit te pakken. Co-showrunner Brian Tanen hoopte namelijk 'sexy verhalen' te kunnen vertellen, dus we zijn heel benieuwd of we dat ook gaan terugzien.

Het eerste seizoen Love, Victor is te zien via Disney+ Star.