Viktor en Holly Mae Brood, Love Island

Wie als Nederlander de hoop had een Vlaming aan de haak te slaan in Love Island (of andersom), komt bedrogen uit. Er komt namelijk voorlopig geen gemengd seizoen, zo bevestigt Viktor Verhulst.

Article continues after the ad

De Vlaamse hunk verklapte dat in Like Monica.

Nieuw duo is geboren

Nu vraag je je vast af: wat doet Viktor Verhulst überhaupt in de reallifesoap van Monica Geuze? Nou, dat is te verklaren. Viktor en Monica presenteren namelijk samen het nieuwste seizoen Temptation Island: Love or Leave. Voorheen werd Monica vergezeld door Kaj Gorgels, maar die liet verstek gaan vanwege de opnames Expeditie Robinson.

Geen nieuwe reeks

En dat Viktor nu is aangesteld als het 'nieuwe' gezicht, is maar goed ook. Anders had de bekende Vlaming werkloos thuisgezeten. Want, wat blijkt: Love Island stopt al na twee seizoenen in België! "In België doen ze het niet meer, daar was het te duur", verklapt Viktor. "Ik was opgelucht... anders was ik nu werkloos."

Ander focuspunt

De Vlaamse fans hoeven daarentegen niet in zak en as te zitten. Er is nog een sprankeltje hoop. "Het klopt inderdaad dat er dit jaar geen co-productie is van Love Island, maar dat betekent niet automatisch dat we er voorgoed mee stoppen", legt een persverantwoordelijke uit aan Het Laatste Nieuws. "De komende periode leggen wij als zender volledig onze focus op het vernieuwde Temptation Island, dat later dit najaar te zien is. Dat is de enige reden voor het uitblijven van Love Island deze zomer." 

Love Island continues

In Nederland hebben we helemaal niets te vrezen. Videoland-gebruikers kunnen nog tot zondag dagelijks genieten van een nieuwe aflevering, dat ook dit jaar de nodige drama kent. Of er daarna snel een nieuw seizoen volgt, valt af te wachten.

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien op Videoland. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.