Raphaëlla uit Love Island 2020

Raphaëlla vond misschien geen liefde in Love Island – niet helemaal de bedoeling van het programma – maar is nu wel dolgelukkig in een andere relatie. Ze is aan het daten met een Belgische profvoetballer!

De Vlaamse bombshell heeft een relatie met Dante Vanzeir. De 23-jarige voetballer speelt voor het Belgische elftal onder 21 én voor Union Saint-Gillios. Hij is een veelbelovend talentje. Benieuw hoe de knappe Dante eruitziet? Dit is zijn Instagram:

 

Article continues after the ad

Mattheüs en Morris

Raphaëlla deed mee in 2020 en viel als een blok voor Mattheüs. Hij kwam uiteindelijk met een andere meid terug uit Casa Amor en daarom verliet ze de villa. Er gingen zelfs nog geruchten dat ze bezig was met Morris – uit Love Island 2021 – maar dat bleek niet waar te zijn. Gelukkig heeft Raffi nu de liefde gevonden!

Love Island UK

Het laatste seizoen van Love Island begon wat onrustig, omdat kijkers kritiek hadden op de casting. Inmiddels zijn de winnaars bekend en moeten we weer geduld hebben terwijl we wachten op een nieuw seizoen. Maar onze reality-behoefte wordt snel weer vervuld! We kunnen vast uitkijken naar de zevende reeks van Love Island UK die 21 juli nieuw op Videoland verschijnt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.