Love Island, deelneemsters

De allereerste aflevering van het nieuwe seizoen Love Island is nog geen dag oud, maar gaat nu al flink over de tong. De kijkers hebben het vooral over de castingkeuze...

Article continues after the ad

Het viel de kijkers namelijk direct op dat twee kandidaten wel erg weinig shine krijgen!

Zoektocht naar liefde

Holly Mae Brood gaf gisteren het startsein voor zes weken vol romantiek op het prachtige Love Island. Een steeds groter wordende groep singles gaat de aankomende tijd op zoek naar hun ware liefde. En dat begon natuurlijk weer met de vaste opening: vijf beeldschone vrouwelijke vrijgezellen werden één voor één gekozen door de mannen die binnenkwamen. Althans, dat is de bedoeling. De mannen hadden alleen vooral oog voor Yasmin, Rowena en Minn.

Kritiek op keuzes

De overgebleven dames Rosa en Nina moeten het voorlopig doen met een plek als tweede keus, en dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Toevallig of niet, is Rosa de allereerste plussize deelneemster en Nina een vrouw van kleur. "Als je een vollere vrouw cast is het misschien ook handig om mannen te casten die op vollere vrouwen vallen", schrijft een Twiteraar. "Alleen al het feit dat ik me zorgen maak over de verblijfsduur van Nina en Rosa, laat maar weer zien hoe simpel oppervlakkig we kunnen zijn". 

Lees hieronder meer reacties!


Drama alert!

Nu kan er de komende weken nog heel wat gebeuren... en daar hoort natuurlijk ook de nodige drama bij! Om taferelen van vorig jaar te voorkomen dat iemand in de finale een liefje blijkt te hebben (waar je hier meer over leest), wordt één van de mannelijke deelnemers vanavond al geconfronteerd met geruchten. "Hij zei een paar dagen geleden nog dat ik de ware voor hem ben", lezen de singles in een krant. Over wie dit gaat en of de geruchten blijken te kloppen, lees je hier.

Love Island is iedere dag om 20.00 uur te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.