Love Island, corona, Engeland

De Londense Love Island-deelneemster Shaughna Philips beweert op social media dat zij corona had tijdens de opnames van het programma. Opvallend is wel dat Love Island begin dit jaar in een villa in Kaapstad is opgenomen. Op dat moment was het virus alleen nog in China actief.

Article continues after the ad

De 25-jarige Engelse deelneemster onthulde verder dat ze ontzettend ziek is geweest in de villa. "Ik ben er van overtuigd dat ik het coronavirus had in de Love Island-villa", aldus Shaughna Phillips op haar Instagram.

Dezelfde symptomen

Hoewel het niet zeker is of het inderdaad om het coronavirus ging, had ze wel veel symptomen die daar naar wijzen. "Ik was erg ziek en kon amper ademen als ik lag", noemt ze als voorbeeld. Daarna vraagt ze aan de assisent producer van de show om dit te bevestigen. Op dit moment zit de realityster in thuisisolatie en staat ze volledig achter 'social distancing'. 

Nieuw seizoen in NL

Het coronavirus staat mogelijk ook een nieuw seizoen van Love Island in ons eigen land in de weg. De nieuwe reeks zou volgens een Vlaamse krant na de sportzomer van 2020 van start gaan, maar dat lijkt nu verder weg dan ooit. We moeten namelijk plekken met veel mensen vermijden en ook het reizen naar een zonnige bestemming is op dit moment nog onmogelijk. Geen ideale basis voor Love Island dus. We houden het in de gaten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shaughna Phillips (@shaughnaphillips) op