Love Island

Love Island-deelneemster Victoria, die er vorig seizoen met Ziggy vandoor ging, heeft een boekje opengedaan over het programma. Op haar eigen YouTube kanaal vertelt ze dat het behoorlijk afzien was tijdens de opnames. Er waren zelfs momenten dat de Islanders niks te eten hadden!

Afzien

Het programma lijkt een feestje, maar dat is volgens Victoria helemaal niet zo. Omdat ze veel vragen krijgt over haar deelname vertelt ze in een openhartige video over haar ervaringen. “Het was best wel afzien daar soms”, geeft ze toe. “Er was heel weinig te eten. Soms had ik niet eens een ontbijt,” onthult de blondine. “Dat was ook best wel pittig.”

Gestaged 

Niemand doet mee aan Love Island voor het eten. Maar ook de feestjes vielen tegen volgens Victoria. “De feestjes waren natuurlijk super staged. Dat waren geen feestjes. De muziek ging maar heel even aan. Als de camera’s weg waren na het feest mochten we ook niet door."

Article continues after the ad

Gelukkig in de liefde

Het was niet alleen kommer en kwel. Tijdens Love Island heeft ze haar grote liefde Ziggy leren kennen. Victoria en Ziggy zijn overigens het enige stel van het tweede seizoen dat nog steeds bij elkaar is.

My favorite monkey🙈

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

 

Als je op zoek bent naar de liefde kun je je nu aanmelden. Neem alleen wel je eigen ontbijt mee.