Love is Blind, Jessica

Netflix had een tijdje geleden een enorme hit te pakken met Love is Blind, dus fans kunnen vast nog goed de twijfelende en vaak dronken Jessica voor de geest halen. Ze wist niet of ze nu moest gaan voor de veel te jonge Mark of (de bezette!) Vampire Diaries-acteur Barnett en ze voerde haar hond wijn. Inmiddels heeft ook zij - verrassend of niet - de liefde gevonden. 

Article continues after the ad

De opnames van Love is Blind liggen al langer achter de rug dan de meeste kijkers beseffen, dus dat betekent dat er op liefdesvlak ook veel is gebeurd. Jessica, die - spoiler - de veel jongere Mark liet staan voor het altaar, heeft inmiddels het geluk in de liefde weer gevonden, maar niet bij een kandidaat uit het programma...

Zoetsappige foto's

"Ik ben dankbaar dat ik mijn hart kan volgen en mijn eigen geluk kan kiezen", schreef de realityster op de nationale feestdag bij een aantal zoetsappige foto's met haar nieuwe vlam Benjamin McGrath. "Ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde doen! Ik kan niet wachten om een paar van onze avonturen te delen." Jessica heeft overigens niet zomaar iemand aan de haak geslagen, maar een knappe (voet- en enkel)chirurg uit Californië die al twee kinderen heeft uit een eerdere relatie. Bekijk hieronder de foto's van het gelukkige stel.


Het 'liefdesleven' van Mark

Deze onthulling van Jessica komt toevalligerwijs vlak na een nieuwsbericht over haar 'liefje' Mark. Na de opnames van het programma die al genoeg drama opleverde tussen die twee, blijkt Mark het hebben aangelegd met LC, een andere deelneemster. Volgens Mark waren ze alleen niet 'exclusief' en vond hij het nodig om tegelijkertijd ook met iemand anders aan te pappen. Tja, zo 'zielig' was hij dus helemaal niet!

Wie niet kan wachten op het tweede seizoen van Love is Blind (dat er overigens zeker weten gaat komen), heeft misschien nog wel wat aan dit overzicht!