Is Love Actually ook één van jouw favoriete romcoms? Dan heeft Pathé goed nieuws voor je: de film is op maandag 12 december eenmalig in de bioscoop te zien.

Article continues after the ad

Love Actually

Love Actually is de ideale film om in de kerstsfeer te komen. Verschillende herkenbare, grappige en romantische verhaallijnen lopen door elkaar. Wat dacht je van Colin die naar het veelbelovende Amerika afreist omdat hij daar wel lekker ligt bij de dames, Mark die heimelijk verliefd is op de kersverse bruid van zijn beste vriend en Sam die net zijn moeder verloren is, maar een veel groter probleem heeft: hij is verliefd op het populairste meisje van de school.

Bekende gezichten

Tal van bekende gezichten komen voorbij in Love Actually. Alan Rickman, Liam Neeson, Keira Knightley, Hugh Grant, Chiwetel Ejiofor, Colin Firth, Bill Nighy, Emma Thompson, Laura Linney, Andrew Lincoln, Martin Freeman, noem het maar op. Love Actually is op maandag 12 december in verschillende Pathé-bioscopen. Tickers reserveer je hier. Leuke aanvulling: als je in je foute kersttrui komt, krijg je gratis een lekkere versnapering om tijdens de film van te genieten.