Louisa en Rowan van TLC-programma Onze Transgenderliefde

Instagram-volgers van reality-ster Louisa Janssen schrokken zich vanochtend een hoedje. De TLC-bekendheid vroeg haar volgers op te letten, er is namelijk een hondje gestolen.

Article continues after the ad

UPDATE: het hondje is weer terecht! Lees onderin de tekst meer.

"Lieve mensen", begint Louisa haar heftige bericht, "deel dit please!" Vervolgens zien we een plaatje van een superschattig hondje van een vriendin van Louisa. Maar dan begint de ellende. "Iemand rende langs, sneed de lijn door en rende keihard weg met de hond." 

Shock

Volgers zijn nogal in shock. "Mijn god in wat voor verknipte wereld leven we", zo klinkt het. Maar ook: "Tja helaas gebeurt dit met populaire hondjes. Ze hebben af en toe verse bloedlijnen nodig in de broodfok", aldus ene Caatje. "Hier worden we bang van. Wij hebben ook een Pomeriaan", zegt een ander. "Ik hoop dat ze hem snel terug vindt." Het berichtje wordt massaal gedeeld door de bezorgde volgers!

Bang

Louisa, bekend van TLC's Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde, zit erover in: wat gaat de dief in hemelsnaam met dit arme beestje doen? "Nu zijn we natuurlijk allemaal heel verdrietig maar ook erg bang voor wat ze er mee gaan doen dus zie je hem of weetje iets, please vertel het!" Sommige volgers reageren overigens dat het hondje as we speak weer terecht is. Nou, laten we hopen dat dat ook écht zo is!

Update

Louisa laat aan Shownieuws weten dat de viervoeter inderdaad weer terug bij haar baasje is. "Mijn vriendin kreeg een anoniem belletje dat ze de hond in een park hadden vastgebonden en dat ze hem daar konden ophalen. Ze ging er heen en daar zat het hondje inderdaad vastgebonden”, vertelt ze. “Ze zijn bang voor mij geworden denk ik. Ik zette de oproep op Instagram en binnen vijf minuten was het al 500 keer gedeeld.”

Oh ja! Louisa en haar grote liefde Rowan komen binnenkort met een gloednieuwe reality-schoonmaakshow op TLC:

 

Geplaatst door Louisa Janssen & Rowan op Zondag 26 januari 2020